İkizleri Evlilik Ayırdı
Denizli’nin Honaz ilçesinde 24 yıl önce dünyaya gelen tek yumurta ikizleri Yunus ve Emre Yılmazlar, ilk kez ayrıldı. İkizlerden Emre, Cemile Demirci ile evlenerek dünya evine girerken, 24 yıl hiç ayrılmayan ikizler ilk kez bu düğünle ayrılmış oldu.

İKİZLERİ DÜĞÜN AYIRDI
Şimdiye dek aynı hayatı yaşayan ikizleri düğün ayırdı. İkizlerden Emre Yılmazlar, düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi. Tülay Mustafa Demirci çiftinin kızı Cemile Demirci ile evlenen Emre Yılmazlar’ın nikahını ise Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı.
İpek Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün ve nikah merasimiyle 24 yıllık beraberlik mutlulukla son buldu. İkizlerden Yunus Yılmazlar, kardeşiyle ayrılmaktan dolayı biraz hüzünlü olduğunu, ama kardeşinin mutluluğunun ise kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, ilk kez böylesine ilginç bir nikahı kıydığını söyleyerek, Emre ve Cemile çiftine bir ömür boyu mutluluk diledi.