Kastamonu Belediye Başkanı Babaş Açıklaması

'Ziyaretçilerimizin beklentilerini biliyoruz, biz Kastamonu'yu turizm kenti haline getirmek istiyoruz'.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini makamında kabul etti.

Babaş, burada yaptığı konuşmada, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Çevre Endeksi’nde Kastamonu’nun Türkiye'nin zirvesinde yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ekiplerin özverili ve başarılı bir çalışma gerçekleştirildiğini ifade eden Babaş, 'TÜİK verilerine göre arkadaşlarımız bu sene temizlik şampiyonu oldular. Temiz bir Kastamonu için gayret ve titizlikle çalışmalarını sürdüren ekiplerimizin bu başarıyı tüm Türkiye'ye kanıtlamasından ötürü mutluluk duyuyoruz. İlgili müdürlüğümüzün bundan sonraki süreçte sorumluluğu daha fazla artmıştır. Önümüzdeki yıl bu başarıdan geri düşülmemesi gerek. Bizim için şehrimizin temizliği çok önemli' dedi.

Babaş, şehre gelen turistlerin temiz bir il görmek istediklerine dikkati çekerek, 'Ziyaretçilerimizin beklentilerini biliyoruz, biz Kastamonu'yu turizm kenti haline getirmek istiyoruz' dedi.

Özellikle sigara izmaritleri konusunda duyarlılık beklediklerini vurgulayan Babaş, vatandaşların daha duyarlı davranması ricasında bulundu. Babaş, ziyaretin ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür belgesi ve plaket verdi.

Ziyarette Temizlik İşleri Müdürü Arif Canbolat, Çevre Yüksek Mühendisi Sevtap Tülek, Grup Amirleri, Şükrü Bayraktar, Cihan Sulamacı, Mehmet Ali Külahsızoğlu, Bilal Kadirustaoğlu, Ünal Bakırcı ve Mehmet Aydın hazır bulundu.
Kaynak: AA