Osman Gökçek'den Hakan Şükür'e: Üstün zekalı

Osman Gökçek, ertelenen derbi için bile hükümeti hedef alan tweet atan Hakan Şükür'e sert tepki gösterdi: "Üstün zekalı Hakan Şükür"

Osman Gökçek'den Hakan Şükür'e: Üstün zekalı
Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatör Osman Gökçek, Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın moderatörlüğü ile ekrana gelen 'Sürmanşet' programında önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin terör saldırısı şüphesiyle ertelenmesinin ardından Hakan Şükür'ün attığı tweetine değinen Gökçek şu ifadeleri kullandı;,

BU KADAR DAR ZİHNİYETLİ İNSANLAR

'Hükümet kendisi istifa edecek çağrısı yapacak diye derbi iptal edilecek' diye algı oluşturmayan çalışıyor. Bu kadar dar zihniyetli insanlar. Memlekette bu derbinin içinde Allah muhafaza bir kişi terör hadisesi yüzünden hayatını kaybedecek olması bile bu derbinin iptaline değer.

ERTELENEN MAÇLARI ÖRNEK GÖSTERDİ

Almanya-Fransa, Belçika-İspanya maçı Paris'te yaşanan terör saldırıları nedeniyle iptal edilmiş. Almanya-Hollanda maçı stada patlayıcı madde tehlikesi şüphesi varmış iptal edilmiş. Portekiz-Belçika maçı Belçika'daki terör saldırıları nedeniyle iptal edilmiş.

ARKADAŞ ÜSTÜN ZEKALI YA!

Portekiz hükümetine istifa çağrısı yapılacak diye maç iptal edilecek diye birisi yazsa, biz burada geçmedik lafı bırakmayız, demedik lafı bırakmayız. İşte bak Hakan Şükür... Müthiş zekasıyla hükümete nereden saldırsam diye saçma sapan ipe sapa gelmez laflar yazıyor. Süper öngörüsü olan biri olduğu için Hakan Şükür ondan yapmıştır.

BEYAZ GAZETE