Çorlu'dan Kısa Kısa

''Gönül Sohbetleri'' buluşmaları.

Çorlu Belediye'sinde düzenlenen ''Gönül Sohbetleri'' buluşmaları meclis üyeleriyle devam etti.

Tarihi Çorlu Belediye Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda meclis üyeleri ile bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yerel seçimlerin ikinci yılını yaşadıklarını hatırlattı.

Belediyeciliğin büyük bir zevk olduğunu belirten Baysan, ''Hiç tanımadığınız, belki de karşılaşma ihtimalinizin dahi olmadığı insanlarla tanışıp, onların taleplerini ve sorunlarını çözmek bu işin en güzel yanı. Zorlukları da var tabi. Meclis üyeleri olarak sizler kentin ve halkımızın sorunlarını çözmek üzere aldığınız görevi yerine getirirken bazen işinizi, ailenizi veya sosyal yaşamınızı bir kenara bırakmak zorunda kalıyorsunuz. Fakat ne olursa olsun, halkın sorunlarını çözüme kavuşturmak, yapılan hizmette bir payınızın olması şüphesiz en büyük mutluluk'' dedi.

Toplantıda daha sonra karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

- Baysan, havuz inşaatını inceledi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yarı olimpik yüzme havuzu inşaatını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Baysan, burada yaptığı açıklamada, Çorlu Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen yarı olimpik yüzme havuzu inşaatında çalışmaların sona erdiğini söyledi.

5 bin 154 metrekarelik alanda inşa edilen ve Çorlu’ya spor alanında ayrı bir değer katacak olan tesiste sona yaklaşıldığını ifade eden Baysan, ''Yarı olimpik yüzme havuzu bünyesinde çocuk havuzu, sauna, masaj salonu, oyun salonları, kafeterya, engelli tuvaleti, soyunma odaları, hakem odası, basın odası ve 500 seyirci kapasiteli tribün yer alacak. Toplam 22 bin 363 metrekare arsada inşa edilen tesisin çatı kaplamaları tamamlandı. Bina içi zemin kaplaması, duvar sıva ve boya işlerinin yanı sıra asma tavan işlemleri tamamlandı'' diye konuştu.
Kaynak: AA