Bediüzzaman'ı Unutmadılar
Manisa’da, Said Nursi’nin 56’ncı ölüm yıldönümünde Risale-i Nur Külliyatından hazırlanan 6 bin broşür vatandaşlara dağıtıldı. Manolya Meydanında lokma hayrının da yapıldığı etkinliğe Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de katılarak destek oldu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de etkinliğe katılarak gençlere destek oldu. Manisalı Nur gönüllüsü gençler tarafından şimdiye kadar, Risale-i Nurlar’dan seçkilerin sunulduğu farklı isimlerde 500 binden fazla broşür dağıtıldığı öğrenildi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kutsi Volkan, “Broşür ile Nur hizmetimize bu defa üstadımızı tanıtarak devam ediyoruz. Vefatının 56’ncı yılı münasebetiyle hazırladığımız broşürden 6 bin adet bastırdık. İnşallah insanların istifadesine sunacağız. Allah bizi bu yoldan ayırmasın.” şeklinde konuştu.
