Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sansür

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Güvenlik Zirvesi için ABD’ye giderken Twitter skandal bir uygulamaya imza attı. #WeLoveErdoğan etiketi TT listesinin 1.sırasından düşürülüp silindi.

Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sansür
Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sansür
300 bin mesajla Twitter'ı sallayarak dünya da TT listesinde birinci olan #WeLoveErdogan etiketine Twitter tarafından sansür uygulandı. 300 bin tweet atılan ve 149 bin 305 RT alan #WeLoveErdoğan etiketi TT listesinin 1.sırasından düşürüldükten sonra silindi.

TWİTTER'DAN KİRLİ OYUN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında Twitter üzerinden başlatılan #WeLoveErdogan etiket kampanyası dakikalar içerisinde dünya gündemine girdi. Ancak Twitter WeLoveErdogan etiketine 2 saat tahammül edebildi.

Twitter 300 bin kişinin katıldığı Erdoğan'a destek etiketini kaldırıp onun yerine sadece 900 tweet alan #TürkDiktatörüABD' adlı çirkin etiketi koydu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek için vatandaşlar tarafından açılan '#WeLoveErdogan' başlıklı 'hashtag' kısa sürede büyük ilgi görmüş, TT listesinin 1.sırasına oturmuştu.

Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sansürTwitter'da #WeLoveErdogan kampanyası