Çankaya Evi'nde Bir İsviçreli
Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri, renkli kurslarının yanı sıra kurslara katılan renkli kişiliklerle de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türk modasını yakından takip eden ve biçki dikiş kursuyla 4 ay önce tanışan Tamar Almagor Haffner, azmiyle diğer kursiyerlere de örnek olmaya devam ediyor. En son ülkesinin milli gününde giydiği kağıttan elbise ile dikkatleri üzerine çeken Haffner, el yatkınlığıyla ve yeteneğiyle hiç de yabancılık çekmiyor. Kurs boyunca çok çalışıp kendisine bir etek diktiğini belirten Haffner, eşi ve çocuklarına da kendi kreasyonlarından oluşan kıyafetler dikmek istediğini ifade ediyor.
Kurs eğitmeninin ve kursiyer arkadaşlarının desteğinin kendisine büyük moral kaynağı olduğunu dile getiren Haffner, "Onların sayesinde hiç yabancılık çekmiyorum. Bir yandan güzel kıyafetler dikiyoruz bir yandan da bol bol sohbet ediyoruz. Yan sınıfta müzik kursu var, biz de zaman zaman yan taraftaki müziğe eşlik ediyoruz. Yani burada günlerimiz şenlikli geçiyor" diye konuştu.
