Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Baysan'ın kan şekerini ve tansiyonunu da ölçen öğrenciler, hasta ve yaşlı hizmetleri alanında aldıkları eğitimi uygulama ile pekiştirdiklerini söyledi.

Baysan, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederken, geleceğin sağlık çalışanlarına çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Öğrenciler ve öğretmenleri, ziyaret ve sağlık taramasının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

- Çorlu TSO'da toplantı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 2016 yılı meslek komiteleri birinci bileşik toplantısı gerçekleştirildi.

Çorlu TSO Hizmet Binasında yapılan toplantıda konuşan Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, meslek komitelerinin, oda üye kaynaşmasında en önemli görevi üstlenen, vazgeçilmez organları olduğunu söyledi.

Bu sebeple meslek komitelerinin kendileri için çok değerli ve kıymetli olduğuna da değinen Sülün, ''Her komitenin üyelerini birbirleri ile tanıştırmak ve kaynaşmalarını sağlamak, sorunlarımızı dile getirerek, ortak noktaları tespit etmek ve komitelerin yaptırım güçlerine inanarak bu sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapmak temel hedeflerimiz arasındadır' dedi.

- Yunus Emre İlkokulu’ndan hayvan barınağına ziyaret

Yunus Emre İlkokulu öğrencileri, Çorlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.

Okul Müdürü Kubilay Akçaman, sınıf öğretmenleri Ayşegül Çam, Sevda Altıparmak, Saadet Poyrazoğlu, Remziye Fidan, Nesrin Hakvar, Hamdiye Okur ve ikinci sınıf öğrencileri ''Toplum Hizmeti Projesi'' kapsamında Çorlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ile veteriner Ahmet Çavdar’dan barınak ve hayvan bakımı hakkında bilgi alan öğretmen ve öğrenciler daha sonra barınağı gezdi.

Barınaktaki hayvanlarla yakından ilgilenen minik öğrenciler, bakım ve müdahale odalarını da ziyaret ederek barınak işleyişini yerinde gözlemleme fırsatı buldular.
Kaynak: AA