Dicle Elektrik Dağıtım, Çiftçileri Bilgilendirdi

Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Müdürü Memet Bulut, tarımsal sulama sezonu öncesinde bilgi alış verişinde bulunmak üzere Savurlu çiftçiler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Dicle Elektrik Dağıtım, Çiftçileri Bilgilendirdi
Tarımsal sulama kampanyaları ile büyük fedakarlıklara imza atan ve böylece dağıtım bölgesindeki çiftçilere önemli imkanlar sağlayan Dicle Elektrik Dağıtım’ın Mardin İl Müdürü Memet Bulut, Savur ilçesi ve çevre köylerinde yaşayan bir grup çiftçiyi kahvaltıda ağırladı. Tarımsal sulama yöneticisi Kemal Kaçkin ve Savur ilçe yöneticisi Ahmet Metin Kavak ile birlikte kahvaltıya katılan İl Müdürü Bulut, çiftçi konukları ile yakından ilgilendi.

ÇİFTÇİLERİN SORULARINI YANITLADI

Ana gündem maddesi tarımsal sulamada kullanılan elektrik enerji konusu olan kahvaltıda, Dicle EDAŞ İl Müdürü Bulut, Savurlu çiftçilere tarımsal sulamada şirketin yapacağı çalışmalar hakkında bilgi de verdi. Bulut, çiftçilerin tarımsal sulama konusunda şirketin bu sezon hayata geçireceği uygulamalar ile ilgili olarak yönelttikleri soruları da yanıtladı. Kahvaltının geri kalan bölümü ise sohbet havasında geçti.
Kaynak: İHA