Çocuklar Hayvan Sevgisini Anlatacak

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak yapılan Hayvan Sevgisi konulu ‘Hayvanları Koruyalım, Sevgimizi Çoğaltalım’ temalı resim yarışmasının 5’incisi gerçekleşiyor.

Çocuklar Hayvan Sevgisini Anlatacak
Tepebaşı ilçesi sınırları içerisinde yer alan tüm ilkokul 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen hayvan sevgisi, sokak hayvanları konusunda bilinç ve resim çalışmalarının desteklenerek kalıcı eserler kazandırılması amacıyla yapılan etkinlik sonunda her yıl olduğu gibi bu yılda sergi düzenlenecek. Bu yarışma için gerekli şartları bildiren yazılar okul müdürlüklerine gönderilmeye başlandı. Yarışmaya katılan resimler jüri tarafından değerlendirildikten sonra sergilenecek.

Resim yarışmasına katılan öğrencilerden 1’inciye dizüstü bilgisayar, 2’nciye tablet, 3’üncüye fotoğraf makinası, mansiyon alan 5 öğrenciye mp3 çalar, jüri özel ödülü olarak resim boya seti ve katılan tüm öğrencilerimize kitap hediye edilecek ve katılım sertifikası verilecek. Öte yandan yarışmaya son katılımın Tepebaşı Belediyesi hizmet binasında Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde 18 Mayıs 2016 tarihi saat 17.00’ye kadar süreceği belirtildi.
Kaynak: İHA