Hendekli Muhtarlar Bir Araya Geldi

Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şubesince bir toplantı düzenlendi.

Hendek'te bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Türkiye Cumhuriyeti'nin terörün her türlüsüyle baş edecek ordu, millet, polisi ve jandarması olduğunu söyledi.

'İnşallah en kısa sürede olaylar biter' diyen Akbıyık, 'Bizlerin kapısı her zaman muhtarlarımıza açıktır. Görevimiz olsun olmasın her zaman yardıma hazırız. Muhtarlarımız bizim için önemlidir. Demokrasinin asli unsurları devletimizin temsilcisi olarak biz de Hendek’i sizlerle beraber idare edeceğiz.' ifadesini kullandı.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de ülkenin en çok ihtiyacı olan şeyin birlik ve beraberlik olduğunu kaydetti.

Hendek olarak her zaman birlikteliklerini gösterdiklerini ve göstermeye devam edeceklerini aktaran Püsküllü, 'Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Yaz geldi, hizmet yılı açılıyor. Tüm mahallelerimizde eksiklerimiz tespit edildi. Özellikle tarımla uğraşan vatandaşlarımızın tarla yollarının yanı sıra, acil olan yerlere de sıcak asfalt çalışmaları yapacağız. Sizlerle birlikte de istişareler yaparak verimli bir yıl geçirmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum.' şeklinde konuştu.

Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şubesi Başkanı İsmet İskefiyeli, yaşanan terör olaylarını kınayarak, 'Hendek olarak yaşanan bu olayları lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.' dedi.

Kaynak: AA