Aydın'da cinayet gibi kaza
Aydın’da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında henüz 17 yaşındaki bir genç feci şekilde hayatını kaybetti. Kazadan sonra olay yerine gelen gencin yakınları sinir krizleri geçirirken, sağlık görevlileri ve vatandaşlar R.G. isimli gencin yakınları sakinleştirmekte güçlük çekti.

Kazada iddiaya göre önündeki otomobile arkadan çarptıktan sonra arkadan gelen aracın üzerinden geçtiği 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybederken olay yerinde inceleme yapan Cumhuriyet Savcısının talimatı ile her iki sürücü de gözaltına alındı.
Kazada paramparça olan motosikletin aşırı süratli olduğu iddia edilirken, sürücüsü 17 yaşındaki R.G.’nin cesedi otopsiye alındı. Bu arada acı haberi duyarak olay yerine gelen R.G.’nin yakınları fenalık geçirirken ölen gencin babasının da 4-5 yıl önce iş kazası sonucu damper altında kalarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle Aydın-Denizli karayolunda trafik çift yönlü olarak bir süre kontrollü sağlandı.
