Yeşilay'dan Başkan Çelik'e Ziyaret

Yeşilay Manisa Şube Başkanı Berk İçelli ve yönetimi 1-7 Mart Yeşilay Dayanışma Haftası nedeni Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Yaptıkları her çalışmada Şehzadeler Belediyesi’nin büyük desteklerini gördüklerini ifade eden İçelli, Başkan Çelik’e teşekkür etti. Başkan Çelik, “Yeşilay toplumumuzun geleceği için son derece önemli bir görev ifa ediyor.” dedi.

Yeşilay'dan Başkan Çelik'e Ziyaret
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 1-7 Mart Yeşilay Dayanışma Haftası nedeni ile Yeşilay Manisa Şube Başkanı Berk İçelli ve yönetimini makamında ağırladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in Manisa genelinde sevilen bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Yeşilay Manisa Şube Başkanı Berk İçelli, “1-7 Mart Yeşilay Dayanışma Haftası nedeniyle Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ettik. Ömer Faruk Çelik başkanımız seçilmeden önce, seçim dönemi ve seçildikten sonra da Manisa’nın geneline hizmet etmeye gayret etmiş bir Belediye Başkanımız. Sadece AK Partili bir belediye başkanı olarak değil, gerçekten de partili partisiz herkesin gönlünü kazanmış biri. Belediye Başkanı olarak sivil toplum kuruluşlarına ciddi mana da katkılar sağlıyor. Yeşilay olarak Manisa’da teşkilatlanmamızı tamamladık ve bu hafta da çalışmalarımızı yapıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarda başkanımızın büyük desteklerini gördük. Desteklerinden ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz. Binamızda bir eğitim salonu oluşturduk. Bu eğitim salonumuzun oluşmasıyla ilgili gerekli tüm tefrişatı Şehzadeler Belediyemiz karşıladı. Gözlemlediğimiz kadarı ile Şehzadeler’de yaşayan vatandaşlarımız Ömer Faruk Çelik’i başkan olarak seçtikleri için çok mutlular. Bütün Manisalıların bu noktada yüzünün güldüğünü nereye gitsek görüyoruz. Yeşilay Dayanışma Haftamızda bize destek oldukları için başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarının ayakta kalması, yerel yönetimlerin desteklerini hissederek oluyor. Sağ olsunlar Şehzadeler Belediyesi olarak bunu hissettiriyorlar. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı destekleri göstereceklerine olan inancımız tamdır. Yeşilay Dayanışma Haftamız nedeni ile bu bizim yapmış olduğumuz ilk resmi ziyaretimiz, bizleri sıcak bir şekilde karşılayıp ağırlayan başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“YEŞİLAY ÜLKEMİZİN GÖZBEBEĞİ BİR KURULUŞTUR”

Yeşilay’ın Türkiye çapında çok önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Öncelikle Yeşilay başkanımız Berk İçelli ve yönetimine hoş geldiniz diyorum. 1-7 Mart Yeşilay Dayanışma Haftasını kutluyorum. Türkiye’de Yeşilay’ın yaptığı çalışmalar son derece önemli. Geleceğimiz olan gençlerimiz zararlı alışkanlıklardan kurtulması için, daha sağlıklı bir şekilde yetişmelerini temin etmek için, hepimiz adına sosyal sorumluluk anlayışı ile çok güzel çalışmalar yapıyor. Manisa’ da gayretli ve çalışkan arkadaşımız Berk İçelli’nin başkan olmasıyla birlikte Yeşilay faaliyetlerine hız verdi ve Manisa’ da kendisini göstermeye başladı.

Bu vesile ile ben tüm hemşerilerimiz adına değerli başkanımız ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Biz Şehzadeler Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarımız ile el ele çalışıyoruz ve imkanlar ölçüsünde onlara destek veriyoruz. Özellikle toplumumuzun geleceği için son derece önemli bir görev ifa eden Yeşilay gibi Türkiye’nin göz bebeği olan bir kuruluşumuza bu güne kadar destek verdik bundan sonra daha fazla destek vermeye devam edeceğiz. Çünkü aynı amaç, aynı gaye için hep birlikte çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA