Katar Emiri Temim, BAE'de

Emir Temim, Abu Dabi Veliahtı Zayid Al Nahyan ile görüştü.

Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) ziyaret eden Katar Emiri Temim bin Hamad Al Sani'nin, Abu Dabi Veliahtı ve Genelkurmay Başkan Yardımcısı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile görüştüğü bildirildi.

BAE resmi ajansı WAM'da yer alan habere göre Katar Emiri Temim bin Hamad Al Sani ile Abu Dabi Veliahtı Muhammed bin Zayid Al Nahyan El-Muşrif Sarayı'nda biraraya gelerek bölgesel ve uluslararası konuları görüştü.

Görüşmede, bölgedeki son gelişmeler, iki ülkeyi ilgilendiren ortak meseleler ile Körfez İşbirliği Konseyi'ne üye ülkelerin çıkarlarını gözeten bir takım çalışmaların arttırılması ve bu konudaki görüş alışverişinin ele alındığı belirtildi.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmezken, bugün sürpriz bir şekilde BAE'nin başkenti Abu Dabi'ye gelen Katar Emiri Temim'in temaslarının ne kadar süreceği hakkında bilgi alınamadı.
Kaynak: AA