Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi'ne çevre ödülü.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği tarafından düzenlenen 'Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödülleri' etkinliğinde Çorlu Belediyesi çevre ödülü aldı.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, Seferihisar'da düzenlenen etkinlikte ödüle layık görülmelerinin sevindirici olduğunu söyledi.

Çorlu Belediyesinin evlerden bitkisel atık yağ toplama kampanyası ile çevre dalında ödül kazandığını belirten Baysan, ''Çorlu Belediyesinin bu ödüle layık görülmesinden dolayı çok mutluyum. Çevre dalında evlerden bitkisel atık yağ toplama kampanyası ile ödül kazanmak bizim için daha anlamlı. Bu ödülün kazanılmasında en büyük takdiri şüphesiz Çorlu halkı hak ediyor. Bu kampanyamıza destek verdikleri için tüm halkımıza sonsuz teşekkürler'' dedi.

- Çorlu’da kültür sanat etkinlikleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin mart ayında Çorlu’da gerçekleştireceği kültür ve sanat etkinlikleri takvimi belli oldu.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa sunacağı çocuk tiyatroları, yetişkin tiyatroları ve müzikli gösterilerin mart ayında Çorlu izleyicisiyle buluşacağını söyledi.

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde 23-31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler kapsamında halkın güzel zamanlar geçireceğini kaydeden Baysan, ''Büyükşehir Belediyesi ile birlikte güzel bir etkinlik programı yapıyoruz. Bu kapsamda, bir çok tiyatro, müzik grubu ve benzeri etkinlik grupları Çorlu'da halk ile bir araya gelecek'' dedi.

Kaynak: AA