Ankara Kızılay’da yaşanılan hain
terör saldırısı nedeniyle kınama ve
başsağlığı mesajı yayımlayan
Türkiye Muhtarlar Federasyonu
Malatya Şube Başkanı
Mustafa Eren, birlik ve
beraberlik vurgusu yaptı. Eren, “Ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen şer odakları, terör eylemleriyle işbaşındalar. Karanlık güçler tarafından organize edilen, masum insanların ölümüne ve yaralanmasına sebep olan terör eylemlerini lanetle kınıyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti, başkentine son 6 ayda yapılan üçüncü saldırıyla 37 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 100’den fazla insanımız yaralanmıştır. Terör olaylarıyla ülkemizi yıldırılmaya, bir şeylerden vazgeçirilmeye çalışılıyorsa tüm bunların nafile çabalar olduğuna olan inancımızı belirtmek isteriz.
Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür. Bu
saldırı açıkça milletimizin huzuruna, birliğine ve ülkemizin geleceğine yapılmıştır. Zaman birlik ve sağduyu ile terörün karşısında durma zamanıdır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor ve bu hain saldırıyı tekrar lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.