Akgül'den Emekli Olan Personele Veda Yemeği

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediyede yıllarca emek verip çeşitli müdürlüklerde görev yaparak emekliliğe hak kazanan personelin veda yemeğine katıldı.

Park Bahçeler Müdürlüğü işçi lokalinde gerçekleşen yemeğe Akgül’ün yanı sıra Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve personel katıldı.

Emekli olan personele Mamak’a yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür eden Akgül, “Hepimizin ortak derdi vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek. Biz bir aileyiz amacımız vatandaşlara daha iyi hizmet etmek. Yaklaşık 7 yıldır sizlerle birlikte çalışıyoruz. Mamak’ta yapılmayan yatırımları sizinle yaptık. Bütün bu yatırımlarda sizin emeğiniz var ve sizlerle beraber başarılmış yatırımlardır. Bizden yana hakkımız helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin” dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Duygusal anların yaşandığı veda yemeğinde Akgül, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden emekli olan İrfan Vural, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden emekli olan Ali Sağlam, Fen İşleri Müdürlüğü’nden emekli Olan Hatice Sönmez’e ve Ergin Yılmaz’a plaketlerini verdi. Emekli olan personelden İrfan Vural, “Yıllarca bu belediyede Mamaklılara hizmet ettik. Son 6 yılım başkanımızla yoğun bir tempoda geçti. Kendisiyle birlikte yaptığımız hizmetlerden dolayı son derece mutluyum. Artık torunlarımla birlikte huzurlu bir emeklilik hayatımız olacak” dedi.

Kaynak: İHA