AKÜ Öğrencilerinden Teröre Tepki

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencileri son günlerde yaşanan terör saldırılarına tepki gösterdi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencileri son günlerde yaşanan terör saldırılarına tepki gösterdi.

Barış Manço konser alanında toplanan öğrenciler adına açıklama yapan Akademik Kültür Topluluğu Başkanı Murat Recep Kesmekaya, Türkiye'de huzur, sükun ve kardeşlik iklimin hakim olmasından rahatsız olan odaklarca Ankara Kızılay'da gerçekleştirilen ve onlarca insanın ölümüyle sonuçlanan terör saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi.

İnsanlığa yönelik bu saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Kesmekaya, 'Tedavileri devam eden yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Terörün ve teröre dolaylı, dolaysız destek veren yardakçıların her zaman karşısındayız. Bilinmelidir ki ülkemiz üzerinde ameliyat yapılmasına bugüne kadar izin vermedik, bundan sonra da izin vermeyeceğiz' dedi.

Kesmekaya, 'Rabbim ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmaya çalışanları 'Kahhar' ismiyle perişan eylesin. Bu tür saldırı ve provokasyonlara tepkimizi ortaya koymak amacıyla tüm üniversiteli kardeşlerimizi duyarlı olmaya ve bizi bir yapan al bayrağımızı her yerde dalgalandırmaya davet ediyoruz' diye konuştu.
Kaynak: AA