Başkan Topbaş'tan Sekmen'e Övgü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

Başkan Topbaş'tan Sekmen'e Övgü
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere kente gelen Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Büyükşehir’i ziyaretinde Başkan Mehmet Sekmen’den övgüyle bahsetti. AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı ve Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan ve Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin’in de bulunduğu ziyarette Başkan Topbaş, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile eski bir dostluğumuz var. İstanbul’daki çalışmalarını yakından biliyorum. Çok başarılı bir belediye başkanıdır. Başkan Sekmen Erzurum’a yeni vizyon ve ufuk kazandırmış” dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Başkan Topbaş’ı Erzurum’da ağırlamaktan ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Başkanımız Kadir Topbaş İstanbul’da dev ve önemli hizmetlere imza attı. İstanbul halkı onu çok seviyor. Ben de Kadir Topbaş Başkanımızın çalışmalarını yakinen takip ediyorum” diye konuştu.

Sekmen daha sonra kentte gerçekleştirilen çalışmalar ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkanlar Topbaş ve Sekmen, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA