TEB'den Hekimlere Özel Çağrı Merkezi

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, 'TEB Doktor Paketi' kapsamında doktorlara hizmet veren bir çağrı merkezi oluşturduklarını belirterek 'Yoğun olan hekimlerimizin bankacılık ihtiyaçlarını kolay ve hızlı bir şekilde karşılamayı amaçlıyoruz' dedi.

TEB yaklaşan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hekimlere sunduğu özel avantajlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada TEB'in hekimlere sağladığı kolaylıklarla ilgili değerlendirmelerine yer verilen Mendi, 'Profesyonellere sunduğumuz özel bankacılık anlayışıyla doktor, diş hekimi, eczacı, avukat ve noter gibi farklı meslek gruplarındaki müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik, hatta beklentilerini aşan ürün ve hizmetleri paket haline getirdik. Bu doğrultuda oluşturduğumuz 'TEB Doktor Paketi' ile de hekimlerimize özel ürün ve hizmetler bütününü sunuyoruz' bilgilerini verdi.

Sadece finansal anlamda değil, hayatın her alanında yanlarında olma hedefiyle oluşturdukları TEB Doktor Paketi ile hekimlerin hem mesleki hem de bireysel ihtiyaçlarını karşılayacak birçok ürün ve hizmeti bir araya getirdiklerini aktaran Mendi, 'Hekimlere, öğrencilik yıllarından başlayarak profesyonel hayatları boyunca destek olmayı hedefliyoruz. Tıp Bayramında da bu desteğimizi özel fiyatlı ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredimiz ile sunuyoruz. Diğer taraftan, Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) hazırlık sürecinde harcamalarını karşılamaları için uzman adaylarına 6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sunuyoruz” dedi.

- 'Hekimlere 36 aya varan vadelerle ve 3 ay ertelemeli kredi sağlıyoruz'

Uzmanlığını tamamladıktan sonra kendi muayenehanesini açmak isteyen ya da mevcut muayenehanesini son teknoloji ile donatmak isteyen hekimlere 'Muayenehane ve Ekipman' başlığı altında çeşitli finansman çözümleri sunduklarını anlatan Mendi, 'Hekimlere, 36 aya varan vadelerle ve 3 ay ertelemeli kredinin yanı sıra, görüntüleme cihazları, göz üniteleri, diş üniteleri ve araç alımları gibi yüksek maliyetli ekipmanların tedariki için de hızlı ve kefilsiz olarak BNP Paribas Leasing Solutions’ın imkanlarından yararlanmalarını sağlıyoruz' bilgilerini verdi.

'TEB Doktor Paketi' kapsamında, doktorlara özel hizmet veren bir çağrı merkezi oluşturduklarını kaydeden Mendi, 'Hekimlerimiz şubeye gitmeden bankacılık işlemlerini 444 90 50 no’lu Hekim Hizmet Hattı’ndan 7/24 yapabiliyor. Çağrı merkezinde görev alan danışmanlarımız hekimlerin bankacılık işlemlerini en profesyonel şekilde karşılıyor. Böylelikle zaten yoğun olan hekimlerimizin bankacılık ihtiyaçlarını kolay ve hızlı bir şekilde karşılamayı amaçlıyoruz' ifadelerini kullandı.

- Hekimler, Yıldız Bankacılık'ın deneyimli portföy yöneticilerinden bire bir hizmet alıyor

TEB açıklamasına göre, banka, 2012 yılından bu yana 'Profesyoneller Paketi' kapsamında uygulamaya koyduğu 'TEB Doktor Paketi' ile hekimlerin finansal, mesleki ve günlük ihtiyaçlarına yönelik bankacılık hizmeti veriyor. Hekimler, her türlü finansal ihtiyaçtan muayenehane yenilemeye, havalimanlarında Lounge konforundan kuru temizleme hizmetine kadar TEB’in sunduğu çeşitli avantajlardan yararlanabiliyor.

Hekimler, Yıldız Bankacılık’ın deneyimli portföy yöneticilerinden birebir hizmet alırken, birikimlerini en iyi şekilde değerlendirip ihtiyaçlarına uygun finansal çözümlere ulaşabiliyor.

Hekimlere özel TEB Doktor Platinum Kart, hem meslek hem de yaşamın değişik alanlarında kendilerine kolaylık sağlıyor. Sadece TEB Doktor Platinum Kart’ta bulunan medikal malzeme ve online akademik yayın satın alırken yüzde 10’luk bonus kazanımının yanı sıra hekimler, ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanabiliyor. Alışverişlerinde bonus kazanabildikleri gibi bu bonusları da uçuş mili olarak kullanabiliyorlar. TEB müşterisi hekimlere havalimanı otoparklarında yüzde 50 indirim ve Lounge’a giriş hakkı tanınıyor.

Kaynak: AA