Kırklareli'den Kısa Kısa

Roman temsilcileri bilgilendirildi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nce roman derneklerinin temsilcileri bilgilendirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice Malkoç Çetin, müdürlük binasında roman temsilcilerine düzenlenen projeler hakkında bilgiler verdi.

Kırklareli’de de roman vatandaşlarına yönelik güzel çalışmalar yapıldığını belirten Çetin, roman vatandaşlarına her zaman gereken desteği sunduklarını kaydetti.

- Kedi ve köpek maması bağışı

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu’nca Kırklareli Belediyesi'ne 1,5 ton kedi ve köpek maması bağışında bulunuldu.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Soner Ilık ile yönetim kurulu üyeleri Hakkı Özsan ve Barış Özhan, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ilık, başkan Kesimoğlu’na sokak hayvanları için 1,5 ton mama bağışında bulunmak istediklerini söyledi.

Kesimoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sokak hayvanlarına sahip çıkılmasında da son derece mutluluk duyduğunu kaydetti.

- 'Kültürel ve tarihi mirasın canlandırılması' projesi

Kırklareli Belediye ile Bulgaristan'ın Malko Tarnovo Belediyesi arasında 'Kültürel ve tarihi mirasın canlandırılması' projesinin protokolü imzalandı.

Belediye binasında düzenlenen törende Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile Malko Tarnovo Belediyesinin Prof. Dr. Aleksandar Fol Müzesi Müze Müdürü Ivelina Ivanova tarafından protokol imzalandı.

Kesimoğlu, burada yaptığı konuşmada, proje ile birlikte hem iki ülke hem de belediyeler arasındaki
Kaynak: AA