Yakutiye, Kalite Belgesini Yeniledi
Yakutiye Belediyesi tarafından 2010 yılında alınan K-Q TSE-ISO-EN 9000 kalite yönetimi belgesi yenilendi. TSE Erzurum Bölge Müdürlüğü ve Ankara Bölge Müdürlüğü denetçileri tarafından yapılan tetkikler sonucu belge yenilemesi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ali Korkut, "Hizmetlerin bir standarda ulaşması önemli. TSE kurum olarak alanda önemli hizmet veriyor, önemli kriteri var. Bizim bu kriterlere sahip olmamız önemli" dedi.

Denetçiler, belediyecilik anlamında işleyiş ve vatandaşa hizmetin ulaşım biçimi bağlamında belgenin hak edildiğini ifade ettiler. Tetkiklerin başarılı sonuçlanması nedeniyle Yakutiye Belediyesi K-Q TSE - ISO - EN 9000 kalite belgesi yenilendi.
Belediye Başkanı Ali Korkut, belediyecilik alanında bir standardın tutturulmuş olmasının önemli olduğunu söyledi.
Korkut, "Standardın yakalanması kadar, sürdürülmesi de önemli. TSE yetkilileri, gerekli tetkikleri yaparak, bizi bu belgeyi hak almaya uygun görmüşler. Yaptığımız hizmetin kalitesi açısından önemli. Halka hizmetin sınırı yoktur, belediye olarak kendimizi yenileyerek hizmet vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
