AK Parti'li Gençler Sur'a Gidecek

AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kollarından bir grubun, görevli polis ve askerlere moral vermek amacıyla Diyarbakır'ın Sur ilçesine gideceği bildirildi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, yaklaşık 10 kişilik ekiple Yenişehir Havalimanı'ndan Diyarbakır'a hareket edecek kafilenin, bölgede görev yapan asker ve polislere moral ziyaretinde bulunacağı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti Nilüfer Gençlik Kolları Başkanı ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Gökhan Dinçer, ziyaretin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Bölgede görev yapan asker ve polislerin kendilerinin gözünde birer kahraman olduğunu ifade eden Dinçer, şunları kaydetti:

'Nilüfer'den Sur’a kardeşlik köprüsü kuracağız. AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları olarak götüreceğimiz hediyeleri, Sur'da bulunan bir ilkokulda öğrencilerine takdim edeceğiz. Öldürülen geçmiş dönem Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın mezarını ve ailesini de ziyaret edeceğiz. AK Parti Sur İlçe Gençlik Kolları ile kardeş teşkilat olarak bölgedeki bir ilkokula da kütüphane yaptıracağız.'

Kaynak: AA