7'Nci Örgüt Kuramı Çalıştayı Başladı

Marmara Üniversitesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Örgüt Kuramı Çalıştayı, çok sayıda akademisyenin katılımıyla gerçekleştirilen törenle başladı.

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Bilim Dalı tarafından gerçekleştirilen "7‘nci Örgüt Kuramı Çalıştayı", Marmara Üniversitesi Tarihi Sultanahmet Binası’nda gerçekleştirilen törenle başlatıldı. Çalıştaya Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert, Senato Üyeleri ve Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelen akademisyenlerin yanı sıra iş adamları katıldı.

ÇOK SAYIDA PROJEYE DESTEK VERİLİYOR

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın, üniversite bünyesinde birçok projeye destek verdiklerini belirterek, “Belki de Türkiye’de en çok destek veren üniversitelerden bir tanesiyiz. Bu desteklerimizden bir tanesi de bu tür çalıştay, seminer ve konferans destekleri. Bunun yanında birçok projeye, TÜBİTAK projeleri başta olmak üzere üniversitemiz içerisinde gerçekleşen projelere, gerek hocalarımızı gerekse yüksek lisans ve doktora öğrencilerimiz de olmak üzere vermiş olduğumuz desteklerle araştırma ve geliştirmeye büyük hizmetler veriyoruz. Bu sayede de üniversitemiz geçtiğimiz yıllar içerisinde maalesef gelişmiş üniversiteler içerisinde ilk 50 sıraya giremiyordu. Bu sene ilk defa üniversitemiz 43’üncü sırada yer aldı. Önümdeki yıl bunu ilk yirmilere daha sonraki yıllarda da yer alması gereken ilk onlarda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra ödül törenine geçildi. ‘7‘inci Örgüt Kuramı Çalıştayı’ında emeği geçen isimler plaketlerini Çalıştay Dönem Eş Başkanları Prof. Dr. Uğur Yozgat ve Prof. Dr. İbrahim Anıl’ın elinden aldı. İki gün sürecek çalıştayda alanında uzman isimler çeşitli sunumlar gerçekleştirecek.
Kaynak: İHA