'2'Si 1 Arada' İzleyicisi İle Buluştu
Bilecik’in Bozüyük ilçe Belediyesi tarafından gençlere karne hediyesi olarak düzenlenen Genç Tiyatro Severler Günleri “2’si 1 arada” oyunu ile başladı.

Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren tiyatro oyunu seyircilerden tam not alırken, oyun sonrasında konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “Günümüzde yaşanan güncel olayları bu şekilde esprili bir şekilde bize anlatan bu tiyatro oyunu için ben başta Ruhi beye ve diğer tüm oyunculara teşekkür ediyorum. Kendileri düzenlemiş olduğumuz etkinliği gerçekten şenlendirdiler. Bizler bu şubat tatilinde gençlerimize özel bir etkinliği,onların dinlenmeleri ve sosyalleşmeleri için bizde üzerimize düşen görevi yapalım istedik, burada bulunan tüm gençlerimize geldikleri içinde çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmasının ardından Belediye Başkanı Bakıcı, oyuncuları tebrik ederek çiçek ve plaket verdi.
Oyun sonrasında konuşan oyuncu Ruhi Sarı düzenlenen etkinlik için başta Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya ve kendilerini izlemeye gelen tüm seyircilere teşekkür etti. Konuşmaların ardından oyunun bir hatırası olarak Belediye Başkanı,oyuncular ve gençler birlikte selfie çekindi.