Cenevre görüşmelerine 25 Şubat'a kadar ara verildi

BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Cenevre'deki Suriye görüşmelerinin askıya alındığını, bir sonraki görüşmenin 25 Şubat'ta yapılmasının planlandığını söyledi.

Cenevre görüşmelerine 25 Şubat'a kadar ara verildi
Cenevre görüşmelerine 25 Şubat'a kadar ara verildi
Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi (MYK) ile bir araya geldikten sonra basına açıklamalarda bulundu.

Görüşmeler başlamadan önce insani durum konusunda acil adım atılması gerektiğini belirten de Mistura, hem BM hem de krizin taraflarınca yapılması gereken çalışmalar olduğunu kaydetti.

Cenevre görüşmelerine 25 Şubat'a kadar ara verildiSuriyeli muhaliflerle Cenevre'de görüşmelere başlandıCenevre görüşmelerine 25 Şubat'a kadar ara verildiCenevre görüşmelerinin tarihi belli oldu
Kaynak: AA