Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül Açıklaması

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde yaptığı açıklamasında, Akkışla’da alt yapının bittiğini, üst yapı için çalışacaklarını belirterek, "2016 yılı Akkışla için bambaşka bir yıl olacak" dedi.

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül Açıklaması
Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ı ziyaret etti. Ziyarette Akkışla ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ergül, "Büyükşehir Belediyemizin bize 16 milyon TL’lik bir yatırımı oldu. Biz 2015 yılını tamamiyle alt yapı çalışmaları ile geçirdik. Kanalizasyon işini bitirdik. İçme suyu işimizin ihalesini gerçekleştirdik. Biz Akkışla’da iki yılımızı altyapı çalışmaları ile geçirdik" dedi.

"Derdimiz Akışla’ya hizmet" diyen Başkan Ergül, 2016 yılının Akkışla için bambaşka bir yıl olacağını söyledi.



Akkışla Yoğurt Festivali ile ilgili de bilgi veren Başkan Ergül, "Haziran’ın ilk haftası Ramazan’a denk geliyor. O nedenle festivali 15 gün veya bir hafta öne çekmeyi düşünüyoruz. Festivalimize konaklama sorunu yaşanmadığı takdirde konsolosluk düzeyinde misafirleri de davet etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da, Akkışla’nın yapılan çalışmalarla ismini daha çok bahsettireceğini belirterek, Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül’e çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA