Bebek Dostu Hastaneden Büyük Başarı
Özel Deva Hastanesinde, 24 Haftalık 700 gr Dünyaya Gelen Bebek Çalışmaz’ın, Yenidoğan Yoğun Bakımdaki 4,5 aylık yaşama tutunma serüveni mutlu sonla bitti

"UMUTSUZ BEBEĞİMİZ HAYATA TUTUNDU"
Bebeğinin sağlıklı bir şekilde yaşama tutunmasından endişe duyan Anne Bedriye Çalışmaz, hastane ortamının bebeği ile bebeğinin hayatta tutunması yönündeki umutlarını arttırdığını ifade etti.
Anne Çalışmaz, “Bebeğimin doğumundan bugüne kadar Deva Hastanesindeki aile ortamı bizde oluşan umutsuzluğu gün geçtikçe azalttı. Bebeğimizi görmeye her geldiğimizde ona anne şefkatiyle bakıldığına şahit olduk. Bizi daima bilgilendiren ve umudumuzu yitirmememizi sağlayan başta doktorumuz Nihat Bey’e, hemşirelerine ve tüm Deva ekibine her şey için çok teşekkür ediyoruz ” şeklinde duygularını paylaşarak, mutluluğuna Deva ailesini ortak etti.
“YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM BAŞARISI”
Çalışmaz ailesinin ilk günlerde bebekleriyle ilgili hiç umutları olmadığını dile getiren Dr. Akgül, “4,5 ayın sonundaki ailenin mutluluğu Yenidoğan Yoğun Bakım ekibi olarak bizleri daha iyi şeyler yapmaya teşvik edici cinsten bir motivasyon kaynağı olmuştur. Tüm dünyada böyle bebeklerin yaşaması ve yaşayanlarında sekelsiz taburcu edilmesi bir Yenidoğan Yoğun Bakım başarısı olarak tanımlanır ve bu başarının altında işini ciddiyetle yapan iyi yetişmiş bir ekiple mümkün olabilmektedir. Özel Deva Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım ekibi olarak Gaziantep halkına dünya standartlarında hizmet vermeye gururla devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptı.
