Dev Hastanede Çalışmalar Devam Ediyor
AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapım çalışmaları devam eden 570 yataklı Şehir Hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu. Deprem izolatörlerinin yapımında sona yaklaşılan inşaatın önümüzdeki yıl bitirilmesinin hedeflendiğini belirten AK Parti Milletvekili Recai Berber, “2017 yılı Şehzadeler için kazançlı bir yıl olacak” dedi.

“2017 ŞEHZADELER’İN YILI OLACAK”
2017 yılının Şehzadeler ilçesi için çok kazançlı bir yıl olacağını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise, şöyle konuştu:
“Şehir hastanemizde incelemelerde bulunduk. Bizi geçmiş dönemde en çok sıkıştıran Şehir Hastanesiydi. Hastanenin deprem izolatörleri özel olarak bu bina için üretildiği için burada gecikme oldu. Ama şuan görüyoruz ki inşaatın yapımına etki etmeyecek şekilde, zaman kaybını oluşturmayacak şekilde bunlar peyderpey gelmiş ve buradaki yetkililerden aldığımız bilgiye göre önümüzdeki ay sonunda bu işlem tamamlanmış olacak. İnşaatın yapımında emeği geçen firmaya ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Bu gün görüyoruz ki gerçekten yoğun bir çalışma yapılıyor. Geçmişte teknik nedenle kaybetmiş olduğumuz zamanı telafi edecek şekilde bir çalışma var. Önümüzdeki yıl Şehzadeler ve Manisa için önemli bir yıl olacak. Bir yandan İstanbul-İzmir otoyolu, bir yandan Şehir Hastanesi, Manisa ve Şehzadeler’e kazandırılmış olacak. Bu hastane, Şehzadeler’e, yeni gelişen bu bölgeye müthiş bir ivme kazandıracak ve ciddi bir cazibe merkezi olacak. Hastane, 570 yataklı olarak bölge hastanesi gibi hizmet verecek.”
AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik hastane yapımında görevli mühendislerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
