Şehit İşçi Mevlüt Öksüzoğlu'na Son Görev

Ankara’daki patlamada şehit olan işçi Mevlüt Öksüzoğlu, memleketi Kayseri’de son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Öksüzoğlu’nun eşi ve 3 çocuğu al bayrağa sarılı tabutun başından ayrılmazken, yakınları gözyaşı döktü.

Şehit İşçi Mevlüt Öksüzoğlu'na Son Görev
Ankara’daki patlamada şehit olan Genelkurmay’da işçi Mevlüt Öksüzoğlu, memleketi Kayseri’de son yolculuğuna uğurlandı. Öğle namazına müteakip Hunat Camii’nde kılınan cenaze namazına Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, protokol üyeleri, askeri erkan, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

49 yaşındaki şehit işçi Mevlüt Öksüzoğlu’nun eşi Türkan Öksüzoğlu, çocukları Ayşegül (29), Gönül (14) ve Büşra’da (21) babalarının tabutunun başından ayrılmadı. Gözyaşları içerisinde tabuta sarılan eşi ve çocuklarını yakınları teselli etmeye çalıştı.

Öksüzoğlu’nun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan ilçesine bağlı Akçatepe Mahallesi’nde toprağa verildi.

Kaynak: İHA