'Terörü Şiddetle Lanetliyoruz'
Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili mesaj yayınlayarak, bombalı saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetlediklerini söyledi.

Terör odaklarının amaçlarına asla ulaşamayacaklarını ifade eden Başkan Boydak, “Bilinmelidir ki; ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler ve azmettirenler asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. İş dünyası olarak tüm terör örgütlerine karşı verdiği meşru müdafaada devletimizin atacağı adımların destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Boydak, “Birçok badireyi birbirine kenetlenerek aşmış devletimiz ve milletimiz, bu saldırılar karşısında da vakar ve dayanışma içerisinde bu zor koşulların üstesinden geleceğine inanıyor, son zamanlarda tırmanan terör olaylarını bir kez daha lanetliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.
