'Dünya 95 Yıldır Mitsubishi Electric'e Güveniyor'

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Fujisawa: 'Dünyadaki üreticiler 95 yıldır yüksek kalite ve verimlilikte ileri otomasyon sistemleri için Mitsubishi Electric'e güveniyor'.

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, 'Dünyadaki üreticiler 95 yıldır yüksek kalite ve verimlilikte ileri otomasyon sistemleri için Mitsubishi Electric'e güveniyor' ifadesini kullandı.

Şirket açıklamasına göre, Mitsubishi Electric Türkiye, İstanbul'da 'Otomasyonda ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme çözümleri' temasıyla gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında kamu ve özel sektör temsilcileri, yatırımcılar, taahhüt firmaları, yüklenici firmalar, danışmanlar ve üniversiteler ile bir araya geldi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Fujisawa, Mitsubishi Electric'in 95 yıllık geçmişi ve 120 binden fazla çalışanı ile 43 ülkede faaliyet gösterdiğini bildirdi. Şirketin, köklü inovasyon mirasını, hizmet verdiği tüm sektörlerde pazarın ve kullanıcıların ihtiyaçlarını doğru analiz etme yetisi ile birleştirdiğini ve bu sayede çözüm odaklı ileri teknolojiler sunan bir marka olmayı başardığını anlatan Fujisawa, şunları kaydetti:

'Dünyadaki üreticiler 95 yıldır yüksek kalite ve verimlilikte ileri otomasyon sistemleri için Mitsubishi Electric'e güveniyor. Fabrika otomasyonu ürünlerimizi, dizayn, projelendirme, yazılım ve devreye alma çalışmalarındaki mühendislik becerilerimizle birleştirerek Türkiye'ye yüksek kaliteli hizmet sunuyoruz.'

Başkan Fujisawa'nın konuşmasının ardından birim yöneticilerinin sunumlar gerçekleştirdiği etkinlikte, Mitsubishi Electric'in ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sektöründeki otomasyon çalışmaları hakkında bilgi verildi. Sektör buluşmasında ayrıca, markanın yangın sistem çözümleri, elektrik dağıtım ve yönetim sistemleri de tanıtıldı.
Kaynak: AA