Cinayet Şüphelisi Amca Yeğen Yakalandı
Adana’da, oto kiralamacı kardeşlerden birini silahla öldürdükleri, diğerini yaraladıkları iddia edilen amca-yeğen yakalandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz kişilerden biri, tabancasıyla Aktürk kardeşlere kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği iki kardeş kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar geldikleri beyaz renkli otomobil ile olay yerinden kaçtı. İki kardeş, çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Karnı, dizi ve ayak bileğinden yaralanan Mehmet Salih Aktürk hastanede tedavi altına alındı. Göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan kardeşi Özkan Aktürk ise ilk müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edildi. Kalbi duran ve yeniden çalıştırılan Özkan Aktürk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Bu arada, yaralı Mehmet Salih Özkan tedavisinin ardından alınan ifadesinde zanlıları tanıdığını, Ali S. ile yeğeni O.S.’nin kedilerine saldırdığını, tabancayı Ali S.’nin kullandığını söyledi.
Polis bu amca ile yeğeni düzenlediği operasyon sonucu yakaladı. O.S.’nin yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi.
Ali S. ise emniyete götürülerek sorguya alındı. Ali S., kardeşleri yeğeninin vurduğunu, yeğenin de amcasının vurduğunu söyleyerek suçu birbirlerinin üzerine attıkları öğrenildi.
Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
