Şamil Tayyar: Gürsel Tekin'i Kılıçdaroğlu harcadı

Şamil Tayyar " Gürsel Tekin'i Kemal Kılıçdaroğlu harcadı." dedi.

Şamil Tayyar: Gürsel Tekin'i Kılıçdaroğlu harcadı
Şamil Tayyar: Gürsel Tekin'i Kılıçdaroğlu harcadı
Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu Son Söz programına konuk olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar önemli açıklamalarda bulundu.

CHP'nin PKK ve HDP'ye yaklaşan bir çizgide olduğuna dikkat çeken Tayyar '2019'a 3 yıl var. Kılıçdaroğlu'nun bu şekilde bu partiyi 2019'a taşıması pek mümkün gözükmüyor. Belki bir parçalanma olabilir, yeni bir siyasi parti kurulabilir. Solda bir hareketlenme olabilir. CHP kuruluş ilkelerinden uzaklaşan PKK ve HDP'ye yaklaşan bir çizgide. Tabanda ciddi bir rahatsızlık var.' dedi.

GÜRSEL TEKİN'İ KILIÇDAROĞLU HARCADI


'Gürsel Tekin'i Kılıçdaroğlu harcadı' diyen Tayyar sözlerini şöyle sürdürdü;

Gürsel Tekin'i harcayan 4 kişiyi bilmiyoruz ama sadece bir tahminde bulunabilirim. 4 kişinin içerisinde birinci sıraya Kemal Kılıçdaroğlu'nu koymak lazım. Kemal Kılıçdaroğlu Gürsel Tekin'i harcadı.


DOLAYLI YOLDAN YAPTI


Bunu doğrudan değil, dolaylı yaptı. 23 kişi listeyi deldi deniyor ya, ben bu operasyonu da Kılıçdaroğlu'nun yaptığını düşünüyorum. Çünkü delegeye hakimler. Delege üzerinde hakimiyet kurdukları bir kaç isimle beraber yaptırdığını düşünüyorum.

İSTESEYDİ KORURDU


Kılıçdaroğlu isteseydi korurdu. Gürsel Tekin de bunun farkında ve 4 kişi diyerek 'Herşeyin farkındayım beni sen harcadın' diyerek Kılıçdaroğlu'na bir mesaj da vermiş olabilir.

BAYKAL SAYGIYI FAZLASIYLA HAKEDİYOR

Azez-Halep hattını açık tutmak için terör örgütü PYD hedeflerinin vurulmasını doğru bulan Deniz Baykal'a destek veren Tayyar ' Baykal, Kılıçdaroğlu'na göre gerçek bir devlet adamıdır. Ana muhalefette genel başkanlık yapmış bir ismin sergilediği bu milli duruş saygıyı fazlasıyla hak ediyor. Baykal'ın dış politikayla ilgili sözlerini milli bir duruş olarak görüyor ve çok önemsiyorum.' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE