Sezen Aksu'ya Tişörtlü Jest

Sahnelere veda edeceğini açıklayan Türk Popunun Minik Serçesi Sezen Aksu’ya Hande Yener ve Aylin Coşkun’dan tişörtlü mesaj geldi.

Sezen Aksu'ya Tişörtlü Jest
2015 yılı ekim ayında gerçekleştirilmesi gereken, ancak Aksu’nun annesi Şehriban Yıldırım’ın rahatsızlığı nedeniyle Şubat ayına ertelenen Amsterdam konserini izlemeye gelen Hande Yener ve Aylin Coşkun, yaptırdıkları özel tişörtlerle dikkat çekti. Amsterdam Kraliyet Tiyatro Salonu Carre’da gerçekleştirilen konserde “’Bu veda kabul değil. Olsa olsa kısa bir ara’’ yazılı özel tasarım tişörtleri ile poz veren ikili, Minik Serçe’ye anlamlı bir mesaj gönderdi.

Aksu’nun Türk müzik tarihinin mihenk taşı olduğuna dikkat çeken ikili, bütün bir yıl boyunca onun konserleri için gün sayan insanların olduğunu vurgulayarak, minik serçeyi almış olduğu bu karardan vazgeçmeye davet ettiler.

HANDE VE SEZEN’DEN MUHTEŞEM DÜET

Hande Yener’i sahneye davet eden Minik Serçe, Hande Yener’e “Senin sesin çok büyük, farkındasın değil mi?” dedi.

Kendisi için hazırlanan tişörtler karşısında duygu dolu anlar yaşayan Sezen Aksu, Hande Yener ve Aylin Coşkun için “Görüyoruz ki yürekleriniz seslerinizden daha da büyük. Eksik olmayın”’ ifadelerini kullandı. Özellikle Hande Yener’i yere göğe sığdıramayan Minik Serçe, “’Yeter’” adlı parçasında Yener’le muhteşem bir de düet yaptı.

Kaynak: İHA