En Özel Doğum Günü
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 14 yaşındaki engelli Yiğit Yunus Çetinkaya için eğitim gördüğü Ortak Paylaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Engellerin sevgiyle hep birlikte aşılacağını kaydeden Akgül, "Yiğit’e sürpriz bir ziyaret yaparak, mutlu gününde yalnız bırakmadık. Yiğit gibi diğer engelli kardeşlerimiz ve evlatlarımız da bizim için ayrı bir değere sahip. Amacımız küçük dokunuşlarla kocaman bir mutluluk yaşatmak. Ben kendisine nice mutlu yıllar diliyorum" dedi.
AKGÜL’ÜN HAYRANI
Yiğit’in, Akgül’ün hayranı olduğunu belirten merkezin sorumlu müdürü Zümrüt Pehlivanoğlu da, Akgül’ün jesti karşısında çok mutlu olduklarını kaydederek, "Yiğit’in iletişimde ve konuşmasında problemleri vardı. Göz kontağı yoktu kimseyle. Gördüğü ve ilgi ve sevgiyle bugün kendini çok güzel ifade edebiliyor. Tam bir Mesut Akgül hayranı. Fotoğraflarını saklıyor"ifadelerini kaydetti.
