DTO'dan Milletvekillerine Ziyaret

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Necdet Özer ve beraberindeki Denizli Ticaret Odası heyeti, Denizli milletvekillerini ziyaret etti.

DTO'dan Milletvekillerine Ziyaret
Heyette, Başkan Necdet Özer’in yanı sıra Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özkan Haybat, Ali Önal, Hüseyin Moralıoğlu ve Ramazan Çelikkol, TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Semra Akça Acar, TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Neşe Ataş, TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Fikret Çınar ile Server Çelik, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Halil Alptuğ Önal ve Musa Çelikkol hazır bulundu. Milletvekillerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’ye giden Denizli Ticaret Odası heyeti, Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Şahin Tin, Cahit Özkan, Melike Basmacı, Kazım Arslan, M. Haluk Ayhan, Niğde Milletvekili ve aynı zamanda TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ve 23., 24. ve 25. Dönem Milletvekili Mehmet Yüksel ile bir araya gelerek görüştü. Denizli ve Türkiye ekonomisinin konuşulduğu ziyaretlerde Başkan Özer, Denizli Ticaret Odası’nın faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi.

Denizli Ticaret Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten milletvekilleri ise her türlü istek ve sorunları kendilerine iletebileceklerini, konularla ilgili çalışmaları hemen başlatabileceklerini söyledi.

Kaynak: İHA