Almanya Ankara’ya geldi

Ankara merkezli peyzaj sektörünü mercek altına alan Yeşil Kent Landscape Dergisi, ikinci sayısını okuyucularıyla buluşturdu. Dergi, yeni sayısında dünyanın en büyük peyzaj fuarı kabul edilen IPM Essen’i kapağına taşıdı.

Almanya Ankara’ya geldi
Yeni sayının dağıtımının başlaması ile birlikte bir açıklama yapan Yeşil Kent Landscape Dergisi'nin imtiyaz sahibi Beste Çoban, ilk sayıya dair birçok pozitif geri dönüş aldıklarını söyleyerek “Bu durum hem çalışma azmimizi hem de sorumluluğumuzu artırdı” dedi. Birinci sayının üzerine katarak yollarına devam etmek için büyük gayret sarf ettiklerini ifade eden Çoban, ikinci kez okuyucularıyla buluşmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Beste Çoban, yeni sayı ile ilgili de şu ifadeleri kullandı; “Dünyanın en önemli peyzaj fuarı olarak gösterilen IPM Essen Fuarı yine Almanya'da gerçekleşti ki biz de bu olayı kapağımıza taşıyarak okuyucularımızı Essen'e götürdük. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Kadir Topbaş'ın talimatıyla peyzaj düzenlemesinde bir takım değişikliklere gitti. Bu konuyu da İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Murat Ermeydan'ın görüşleriyle birlikte işledik. Türkiye'de kesme çiçekçiliği irdelerken yine mevsimlik çiçeklere yer verdik. Bunların dışında okuyucularımızın dergimizin tüm içeriğini büyük bir keyif ile okuyacağını umut ediyorum”

Almanya Ankara’ya geldi