Rusya'da 20 Dolar Türkiye'de 5 Lira
Rusya’da 20 dolardan satılması için yapılan binlerce içleri kürklü deri şapkanın, gümrükten geri çevrilmesi sonucu Eskişehir’de tanesi 5 liradan pazarda satılması vatandaşlara yaradı.

Şapkaların Rusya için yapıldığını belirten Pazarcı Ayhan Çelikel, “Rusya’dan geri dönen mallar bunlar. Pazarda5 liraya dağıtıyorum. Değeri 60 liraya kadar çıkabiliyor. İçinde kürk şapkalar. Bunlar Rusya’ya sipariş yapılmış. Gümrükten geri dönünce firma sahipleri bize verdi. Biz de 5 liraya satıyoruz. Halka hizmet oluyor. Bu şapkalar Rusya’daki fiyatı 20 dolar civarında” diye konuştu.
Şapkaları inceleyen vatandaşlar ise, fiyatta memnun olduklarını dile getirerek, “Şapkalar kaliteli. Bu fiyata bulunması imkansız. Deri şapkayı 5 liraya kimse vermez. Alan arkadaşlarımızda memnun kalmış” dedi.
