Ceylanpınar KOSGEB'te 4.Etap Başladı
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar Belediyesi ve KOSGEB arasında imzalanan protokol çerçevesinde KOSGEB uygulamalı girişimcilik kursunun dördüncü etabıbaşladı.

KOSGEB girişimcilik kurslarının dönemsel olarak devam ettiğini hatırlatan Dik, "Kurslara katılan vatandaşlarımızın sertifika sahibi olması yeni iş alanlarının, yeni istihdam alanlarını açılması açısından çok önemli. Ceylanpınar Belediyesi olarak istihdama önem veriyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın KOSGEB kurslarına katılmalarını istiyoruz" dedi.
KOSGEB girişimcilik kursunun halkın istihdamı, kalkınma ve farklı iş alanları açma adına önemli bir çalışma olduğunu belirten kurs eğitmeni Veysel Hasoğlu da, düzenlenen kurslarla girişimci sayısını arttırmaya çalıştıklarını vurguladı. Vatandaşa sertifika vererek onların girişimcilik potansiyellerini arttırdıklarını kaydeden Hasoğlu, bu bağlamda girişimcilik kurslarının dördüncü etabına başladıklarını söyledi.
Ceylanpınar Belediyesi ve KOSGEB arasında imzalanan protokol kapsamında geçtiğimiz yıl uygulamalı girişimcilik kurslarına katılan 90 Ceylanpınarlı sertifika aldı. 2016 yılının ilk girişimcilik kursu da geçtiğimiz hafta başladı.
Girişimcilik kursunun dördüncü etabına 30 kursiyer katıldı.
