Uludağ Üniversitesi'nde Bayrak Değişimi
Uludağ Üniversitesi’nde bazı enstitü ve meslek yüksekokullarında yeni görevlendirmeler yapıldı.

Üniversitenin bazı meslek yüksekokullarında da kan değişikliğine gidildi. Yrd. Doç. Dr. Bülent Gürbüz’ün yerine Keles MYO Müdürlüğü’ne Doç. Dr. Atilla Akpınar, Doç. Dr. Tolga Tipi’nin yerine Harmancık MYO Müdürlüğü’ne Doç. Dr. Halil Ünal, Dr. Serhat Ayas’ın yerine Yenişehir MYO Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Mehmet Sincik atandı.
Dinamik bir yapı ile çalışmaya devam
Yaşanan görev değişiklikleri konusunda açıklama yapan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, üniversitedeki dinamik yapının korunması yüksek bir performansla çalışmalara devam edilmesi adına bu görevlendirmelerin yapıldığını söyledi.
Uludağ Üniversitesi’nin 3. Nesil Üniversite hedefiyle yoluna kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Rektör Yusuf Ulcay, eski yöneticilere verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni yöneticilere de başarılar diledi.
Görevi yeni müdürlere devreden öğretim üyeleri de bugüne kadar kendilerine verdikleri desteklerden dolayı üniversite yöneticilerine teşekkür etti ve her zaman göreve hazır olduklarını belirtti.
