Osman Gökçek'ten ilk açıklama

Ankara Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen seçim sonrası Beyaz TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek'ten ilk açıklama geldi...

Osman Gökçek'ten ilk açıklama
Osman Gökçek'ten ilk açıklama
Ankara Ticaret Odasının (ATO) yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirleneceği seçim tamamlandı. ATO Başkanlığı'na Gürsel Baran seçildi.

Geçici seçim sonuçlarına göre Gürsel Baran 100, Osman Gökçek ise 86 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Oylama sonrası bir açıklama yapan Osman Gökçek şunları söyledi;

YENİLGİYİ DE ZAFERİ DE VEREN ALLAH'TIR

Ben buranın meclis üyesiyim 8 - 10 ay sonra seçim var bize oy vermediğini düşündüğümüz her arkadaş için herkes gider komitesinde aslan gibi çalışır. Tekrar bir kere daha yarışırız. Bununla alakalı bir sıkıntı yok. Kimse moralini bozmasın. Yenilgiyi de veren zaferi de veren Allah'tır. O yüzden bunda mutlaka bizim için bir hayır vardır. Şükretmemiz gerektiğini düşünüyorum. Allah ne yazdıysa o olacaktır. Belki bundan 8 ay sonra güler yüzlü bir gün geçireceğiz. 

FETÖ'CÜLERE NEFES ALDIRMAYACAĞIZ

Zaten biz bu FETÖ terör örgütüyle ilgili olabileceğini düşündüğümüz kişilerin bize oy vermeyeceğini düşünüyorduk. Biz geldikten sonra bunlara nefes aldırmayacağımızı gördüklerinden dolayı bu şekilde bir davranış sergilediklerini düşünüyorum. FETÖ terör örgütüyle alakalı olan kişilerin bu süreç içerisinde yine kurtulabileceklerini düşünmüyorum. Onlarla mücadeleye devam... Allah'ın izniyle sonuçlar inşallah iyi olur. Zafer geldiği zaman bunu Allah'tan biliyorsak yenilginin de cenabı Allah'ın bize verdiği bir şey olduğunu bilmemiz lazım. İnşallah hakkımızda şer olan değil hayır olan budur. Herkese teşekkür ediyorum.