Kırıkkale Belediyesi'nde Kar Mesaisi
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehir merkezinde Belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Saygılı, “Kış mevsiminde vatandaşlarımızın güvenli, rahat ve huzurlu hayatlarını idame ettirmeleri için 24 saat çalışma esasına göre kar ve buzla mücadele çalışmaları yapmayı hedefliyoruz. Önem derecelerine, trafik kapasitelerine göre büyük bir kısmının, olağanüstü durumlar dışında devamlı açık tutulması sağlanmaktadır” şeklinde konuştu.
Kar ve Buzla mücadele, yolda karın birikmesini önlemek, biriken karı yoldan uzaklaştırmak ve buz tutan kesimlerde kaymayı önlemek amacıyla yapılan çalışmalarında aralıksız olarak devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kar ve buzla mücadelede çalıştırılacak makine ve ekipmanlar ve tuz ve ekipleri 24 saat hazır konumda çalışacaklardır” ifadelerini kullandı.
