Diyadinli Muhtarlar, İzmit'i Unutmayacak

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın davetlisi olarak İzmit’e gelen Diyadinli muhtarlar, şehre hayran kaldı.

Diyadinli Muhtarlar, İzmit'i Unutmayacak
İzmit’te dolu dolu iki gün geçiren Diyadinli muhtarlar, şehrin tarihi ve turistik yerlerini de gezdiler. İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü ve aynı zamanda Belediye Meclis üyesi olan Mehmet Çetin’in ve Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş’ın eşlik ettiği konuk muhtarlar, şehrin tarihi ve turistik yerlerinin yanı sıra belediyenin örnek projelerini de gezdiler. Diyadin’li muhtarlar, İzmit’e ve projelere hayran kaldıklarını söylediler.

Muhtarlar İzmit turuna ilk olarak Belsa’dan başladılar. Burada Türk bayrağı açarak birlik ve beraberlik mesajı verip terörü lanetleyen muhtarlar, İzmit Belediyesi tarafından Sabri Yalım Parkı’na yapılan ve şehre gelenlerin fotoğraf çektirmeden ayrılmadıkları kalplerin önünde de hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gölkaypark, Modern Hayvan Pazarı, Atatürk heykeli Saat Kulesi, Şelale, Kültür Tepesi, Kapanca Sokağı ve Akçakoca Meydanını gezen Diyadin’li muhtarların İzmit Belediyesi’nin projelerinden çok etkilendikleri görüldü.

Başkan Doğan’ın ve ekibinin kusursuz misafirliklerinden dolayı kendilerini çok özel hissettiklerini belirten muhtarlar, “ iki gün boyunca daha önce görmediğimiz güzellikleri gördük. Tüm ekip bizi rahat ettirmek için ellerinden geleni yaptılar. Belediye Başkanımız bizimle çok ilgilendi, teker teker bizimle sohbet edip, hep birlikte güzel şeylere imza atacağımızı, Diyadin’i ve bizleri güzel şeylerin beklediğini söyledi.



Biz, çok şanslıyız ki hükümetimiz bize Nevzat Doğan gibi bir destek gönderdi. Kendisi bizi çok iyi anlıyor, bizim yaşadıklarımızı yaşayıp, bizim ihtiyaçlarımızı bizden daha iyi biliyor. Başkanımızın varlığı bize güven veriyor. Yaptıkları ve yapacakları için Allah ondan razı olsun” dediler. Diyadinli muhtarlar, İzmit’i ve İzmitlileri hiçbir zaman unutmayacaklarını da söylediler.
Kaynak: İHA