BANSİAD'ın 'Aralık 2016 Toplantısı'

BANSİAD Başkanı Cömert: 'Yaşadığımız acılara rağmen işimizi yapmak durumundayız. Başımız dik durmak durumundayız'

Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği (BANSİAD) Başkanı Yalçın Cömert, 'Yaşadığımız acılara rağmen işimizi yapmak durumundayız. Başımız dik durmak durumundayız.' dedi.

İlçede bir otelde düzenlenen BANSİAD'ın Aralık 2016 toplantısında konuşan Cömert, bu yılın en önemli olayının 15 Temmuz darbe girişimi olduğunu söyledi.

Türkiye'de gündemin çok hızlı değiştiğini belirten Cömert, şunları kaydetti:

'Yaşadıklarımızı sanki bir bol aksiyonlu Amerikan filmi gibi görüyoruz. Bir ülkenin meclisi bombalanıyor. Halkın, meclisin üzerine ateş açılıyor. Devletin güvenliğinden, polisinden, ordusundan, yargısından yürütme birimine kadar bütün birimlerinin işgal altında olduğunu öğreniyoruz. Bu yıl yine bölücü terör örgütlerinin ülkemizde yaptığı katliamlara sahne olduğunu gördük, yaşadık. İş adamlarının belli sorumlulukları var. Bu yüzden yaşadığımız acılara rağmen işimizi yapmak durumundayız. Başımız dik durmak durumundayız. Başka bir ülke yok, başka bir Türkiye yok. Yeni yılın hepimiz için daha umutlu, barış, demokrasi ve huzur dolu bir yıl olmasını diliyorum.'

Daha sonra yönetim ve gelişim danışmanı Hakan Uzunöz, 'Kriz Öncesi ve Kriz Anında Uygulanabilecek Stratejik Yönetim Teknikleri' konulu sunum gerçekleştirdi.
Kaynak: AA