AK Partili Ergün'den Malazgirt'e Ziyaret

AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün, beraberindekilerle Malazgirt ilçesinde bir dizi ziyarette bulundular.

AK Partili Ergün'den Malazgirt'e Ziyaret
Başkan Namık Ergün, beraberindeki partililerle AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz ve partililerle bir araya gelen Ergün, kayyum atandıktan sonra Malazgirt ilçesine ilk ziyaretlerini yaptıklarını belirtti.

Ülkemizde ve İslam coğrafyasında yaşananlara değinen Ergün, “15 Temmuz darbe girişimi ile Ankara ve Kayseri’de yaşanan olayların bizi birbirimize daha çok kenetlediğini gördük. Rusya Büyükelçisine yapılan suikastın ülkemizde huzuru bozmaya yönelik olaylar olduğunun her iki ülke halkları da bilincindedir. Bizler de tüm etnik gruplarıyla yaşayacağımız başka bir yerin olmadığını biliyoruz. Ülkemize, vatanımıza ve bayrağımıza daha sakı sarılacağız” dedi.

Daha sonra esnaf ziyaretlerine çıkan İl Başkanı Namık Ergün, yoğun ilgi ile karşılandı. Malazgirt halkı ve partililere çok teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Ergün, “Bizler AK Partililer olarak Malazgirt halkının her daim yanındayız ve her zaman hizmetindeyiz. İlçemize kayyum hayırlı uğurlu olsun. Malazgirt halkına söz veriyoruz. Sizlerinin huzuru, refahı için elimizden gelen tüm gayretleri seferber etmeye hazırız. Kış ayları içinde olduğumuz için kayyumdan fazla bir şey bekleyemeyiz. Kış ayları olduğu için sadece kar temizleme ve çöp toplama çalışmaları yapabiliyorlar. Fakat havalar ısınır ısınmaz belediye adına yapılması gereken tüm hizmetler yapılacaktır. Bizler AK Parti olarak tek gayemiz hizmet olmuştur. Belediye demek halka hizmet demek. Hükümetimiz tarafından atanan kayyumlar, vatandaşına hep hizmet için tüm güçleriyle çalışacaklardır” diye konuştu.

İlçe esnafını ziyaret ederek Malazgirt Belediyesi için atılacak adımlardan da söz eden İl Başkanı Namık Ergün, Malazgirt Belediyesine en kısa zamanda bir kardeş belediye geleceğini kaydetti.

Başkan Ergün, “İlçemizde vatandaşlarımız hiç merak etmesinler. Kış ayı biter bitmez Malazgirt’te çok güzel değişimler olacaktır. Kayyum atanan Bulanık Belediyemizin yaptığı hizmetler anlatmakla bitmez. İlçemizde hizmet anlamında geride kalmış tüm belediyelerimizi hükümetimizin ve kardeş belediyemizin destekleriyle modern ve yaşanılır bir kent haline getireceğiz. Buradan tüm Malazgirt halkına söz veriyoruz. Burada bulunmaktan son derece mutluyum. Tüm Malazgirt halkına sonsuz sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA