DİSK/TEKSTİL Sendikasından Terör Saldırısına Kınama

DİSK/TEKSTİL Sendikası Genel Başkan Danışmanı Nihat Bencan, İstanbul ve Kayseri’de meydana gelen terör saldırısını kınadı.

DİSK/TEKSTİL Sendikasından Terör Saldırısına Kınama
DİSK/TEKSTİL Sendikası Genel Başkan Danışmanı Nihat Bencan terör saldırısını kınayarak yayımladığı mesajında, ‘’17 Aralık 2016 tarihinde, İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen Kahraman emniyet güçlerimize karşı yapılan hain saldırıdan sadece bir hafta sonra Kayseri'de saat 08:45 sıralarında içerisinde izne çıkan askerlerin yoğun olarak bulunduğu otobüse bombalı bir araçla gerçekleştirilen saldırı sonucunda 14 askerimiz şehit olmuş ve 50’nin asker ve vatandaşımız yaralanmıştır.

Yaşanan bu kahpece saldırı nedeniyle yüreğimize bir kez daha acı düşmüştür. Gerçekleştirilen saldırılarda başta yaşamını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken ailelerine ve yakınlarına olmak üzere tüm halkımıza başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

DİSK/TEKSTİL Sendikası olarak, ülkemize karşı içten ve dışarıdan gelen, son günlerde iyice yoğunlaşan saldırılara karşı her alanda ve her ortamda ülkeyi parçalama konusundaki girişimlere karşı DİSK/TEKSTİL Sendikası ve işçi sınıfı olarak, bu girişimlere karşı mücadelemizi sürdüreceğimizi buradan bildirirken, nedeni ne olursa olsun, kimden gelirse gelsin terörün ve ihanetin her türlüsünü lanetledik ve lanetlemeye devam edeceğiz.

DİSK/TEKSTİL sendikası olarak, ülkemizde ve tüm dünyada savaşa karşı barışı, ölümlere karşı yaşamı savunmaya devam edeceğimizi kamuoyu ile paylaşıyor ve ülkemizin içine sokulmak istenildiği kaos ortamına karşı toplumun tüm kesimlerini provokasyon ve kışkırtmalara karşı bir kez daha duyarlı olmaya birlik ve beraberliğimizi bozacak unsurlara karşı uyanık olmaya davet ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA