Manisalı Esnaflara Eğitim
Manisa’da Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu tarafından başlatılan ‘Esnaf ve Sanatkarların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi’ (ADAPTESK) kapsamında esnaflara eğitim verildi.

Verilecek eğitimlerle ilgili konuşan MESOB Başkanı Hasan Geriter, "İlimizde eğitime katılması hedeflenen esnaf ve sanatlarımız ile yanlarında çalışan sayısı yaklaşık 3 bin. Bugüne kadar proje kapsamında 52 eğitim gerçekleştirdik. Bu eğitimlere bugün itibariyle bin 558 esnaf ve sanatkarımız ile yanlarında çalışanlar katıldı.
Projenin bugünkü faaliyetinin amacı, kurumsal kapasite geliştirme ve farkındalık yaratmak amacıyla meslek kuruluşlarındaki yöneticilerin eğitilmesidir" dedi.
Geriter’in konuşmasının ardından Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu AB ve Dış İlişkiler Müdürü Elif Güliz tarafından sunum yapıldı. Bugün başlayan eğitimler iki gün sürecek.
