Aileler Ve Askerler Kışlada Buluştu
Asker ailelerini, çocukları ile askerlik yaptıkları birliklerde buluşturmak amacıyla 57. Topçu Tugay Komutanlığı Gn. Muzaffer Tuğsavul Kışlası’nda “Askerimi ziyarete gidiyorum” projesi gerçekleştirildi. Aileler, erbaş ve erlerin terhis törenine de katıldı.

"Ne kadar övünseniz azdır"
Törende konuşma yapan Tugay Komutanı Albay Ertuğrul Sağlam terhis olan askerlere hitaben, “Sizler zor koşullarda dahi azimli, fedakar ve cefakar çalışmalarınız ve gösterdiğiniz üstün performansınızla her türlü göreve hazır olduğunuzu gururla ispatladınız. Şimdi göreviniz, sivil hayatınızda bu kazanımlarınızı kullanıp her koşul ve ortamda muhakkak başarılı olarak vatana hizmet etmektir” dedi.
Konuşmasında asker ailelerine de seslenen Sağlam, “Büyük emek ve fedakarlıklarla büyütüp yetiştirdiğiniz dün de ellerine kınalarını yakarak düğün dernek asker ocağına getirdiğiniz evlatlarınız, bugün vatan görevini tamamlamanın gururuyla karşınızda durmaktadırlar. Her biri yeni kahramanlıkların adayı olan evlatlarınızla ne kadar övünseniz azdır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından tören geçişi yapıldı ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
Askerler ve aileleri, büyük gurur yaşadıklarını belirtti.
