Öğrencilerden İnsan Hakları Sergisi
Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Felsefe Kulübü ile Bartın Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümü öğrencileri tarafından insan hakları görsel ürünler sergisi açıldı.

Akgün ayrıca konuşmasında iki okul öğrencilerinin hazırladıkları ürünlerin duyarlılığı artırması bakımından çok anlamlı ve güzel olduğunu belirtti.
Bartın Güzel Sanatlar Lisesi müdürü Mehmet Çoşan ise, “Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Onların çok iyi yerlere gelmesi, haklara saygılı birer yurttaş olmaları en büyük arzumuzdur” diye konuştu.
Sergide Bartın Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencilerini kara kalem ve pastel boya ile hazırlanmış resim ve karikatür çalışmaları paylaşıldı. Sergide Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Felsefe Kulübü öğrencilerinin fotoğraf ve afişlerine yer verildi.
